Bölcsődénk Rákospalotán található, mely épület 1902 óta része a kerületünknek.

Az egyik legrégebbi intézményünk 2014-ben uniós pályázat segítségével felújításra került. A patinás épület a felújítás után is megőrizte a XX. század első felének jellegzetes vonásait, a kapun belépve viszont modern, a mai kor követelményeinek megfelelő, minden igényt kielégítő korszerű intézményben találja magát a látogató.

Célunk a családokkal való bensőséges kapcsolat kialakítása, ennek érdekében bölcsődénk nyitott a kisgyermekes családok befogadására, ezért „bölcsődekóstolgatóval” tesszük lehetővé a beiratkozás előtti megismerkedést.

Négy egységben, nyolc színes csoportszobában 94 férőhelyen várjuk a hozzánk érkező gyermekeket. A felszabadult vidám játéktevékenységet, a 0-3 éves korosztály számára megfelelő kreativitást és mozgásfejlődést elősegítő játékeszközök biztosítják.

A bölcsődénkbe járó gyermekek számára só-szoba működtetésével támogatjuk a gyermekek egészségének megóvását. Szolgáltatás keretén belül, Baba-mama játszószobával, zenés foglalkozással és kézügyesség fejlesztő kezdeményezésekkel várjuk az érdeklődőket.

Lehetőség van időszakos gyermekfelügyelet igénybevételére a szülő alkalmi elfoglaltsága idejére, a meghatározott térítési díj ellenében, ahol néhány órára is, előzetes igény bejelentés alapján kérhetik gyermekük felügyeletét.

Sok szeretettel várjuk a családokat a Szivárvány bölcsőde valamennyi dolgozója nevében.