Bölcsődénk a több évtizedes fennállása óta a felhalmozott tapasztalatok, értékek felhasználásával gondozza, neveli a reá bízott csemetéket Rákospalotán, családias környezetben. 

Az intézményben szakképzett kisgyermeknevelők 3 nevelési – gondozási egységben, 6 csoportban nevelik, gondozzák a gyermekeket.

A bölcsőde célja barátságos, biztonságos, családias, szeretetteljes légkör kialakítása, ahol a kisgyermek a szülők és a dolgozók is egyaránt jól érzik magukat. Olyan biztonságérzetet adó közeg megteremtése, ahol a gyermek legfontosabb tevékenységének a szabad játékot tekintik. Valamennyi dolgozó célja, hogy a családok szívesen, megnyugvással válasszák ezt a bölcsődét, tudva azt, hogy gyermekük szeretetteljes nevelést – gondozást kapnak.

Ősztől-tavaszig, amikor kevesebb a lehetőség a szabad levegőn való játékra, két só-szoba működik, melyek hatékonyak a légúti betegségek megelőzésében.

A mozgásfejlődés segítésére a tágas és jól felszerelt tornaterem ad lehetőséget. 

A három gondozási egységben, 72 férőhellyel rendelkezünk, melyben szakképzett kisgyermeknevelőinkkel, a családok igényeinek figyelembevételével várjuk a jövendőbeli bölcsődéseinket.

A kerületi főzőkonyháról a gyermekek életkorának, fejlettségének megfelelő étel kerül kiszállításra, továbbá igény esetén diétás étrendet is tudunk biztosítani

Célunk a gyermekek kiegyensúlyozott fejlődésének biztosítása, az egyéni igények kielégítése.