Bölcsődénk Újpalota „szívében” 123 férőhellyel, 5 egységben működik, melyből két csoportban 18 férőhelyen fogadjuk a korai fejlesztésre szoruló (SNI) gyermekeket.

Célunk és feladatunk a kisgyermekek testi-lelki fejlődésének elősegítése, kiegyensúlyozott fejlődésük biztosítása, az egyéni szükségletek kielégítése. A Sajátos Nevelési Igényű gyermekek számára kutyás és ének-zenei foglalkozást biztosítunk.

Csoportszobáink jól felszereltek, udvarunk parkosított, letelepített, különböző mozgásfejlődést elősegítő játékokkal, nyáron pancsolási lehetőséggel. A jól felszerelt tornaszoba biztosítja a fejlesztésekhez szükséges helyet és eszközöket, továbbá rossz idő esetén a gyermekek nagymozgásának kielégítését.

Fontosnak tartjuk a jeles alkalmakat a gyermekekkel együtt ünnepelni, mely során zenés-bábos előadásokkal készülnek a kisgyermeknevelők. Gyermeknap alkalmából minden évben családokkal együtt töltött délutánt szervezünk sok meglepetéssel.

Központi bölcsődénk továbbra is a kisgyermekek napközbeni ellátásának szakszerű bemutató és gyakorlati helye. Több oktatási intézmény számára biztosítunk bölcsődei gyakorlatot egész évben folyamatosan, az ép fejlődés menetű és a sajátos nevelést igénylő gyermekeket ellátó csoportokban egyaránt.

A gyermekek életkorának, fejlettségének megfelelő étel a helyi főzőkonyhán kerül elkészítésre, ahol igény szerint diétás étrendet is tudunk biztosítani.

Ebben a bölcsődében működik az Egyesített Bölcsődék központja. Az igazgató, az igazgatóhelyettes, a szaktanácsadó és a gazdasági csoport.

Szakképzett kisgyermeknevelőink szeretettel várják Önöket és gyermekeiket.