XV/3. Szivárvány Bölcsőde

Bölcsődénk Rákospalotán található, mely épület 1902 óta része a kerületünknek.

Az egyik legrégebbi intézményünk 2014-ben uniós pályázat segítségével felújításra került. A patinás épület a felújítás után is megőrizte a XX. század első felének jellegzetes vonásait, a kapun belépve viszont modern, a mai kor követelményeinek megfelelő, minden igényt kielégítő korszerű intézményben találja magát a látogató.

Célunk a családokkal való bensőséges kapcsolat kialakítása, ennek érdekében bölcsődénk nyitott a kisgyermekes családok befogadására, ezért „bölcsődekóstolgatóval” tesszük lehetővé a beiratkozás előtti megismerkedést.

Négy egységben, nyolc színes csoportszobában várjuk a hozzánk érkező gyermekeket.

A felszabadult vidám játéktevékenységet, a 0-3 éves korosztály számára megfelelő kreativitást és mozgásfejlődést elősegítő játékeszközök biztosítják.

A bölcsődénkbe járó gyermekek számára só- szoba működtetésével támogatjuk a gyermekek egészségének megóvását.

Szolgáltatás keretén belül, Baba- mama játszószobával, zenés foglalkozással és kézügyesség fejlesztő kezdeményezésekkel várjuk az érdeklődőket.

Lehetőség van időszakos gyermekfelügyelet igénybevételére a szülő alkalmi elfoglaltsága idejére, a meghatározott térítési díj ellenében, ahol néhány órára is, előzetes igény bejelentés alapján kérhetik gyermekük felügyeletét.

Sok szeretettel várjuk a családokat a Szivárvány bölcsőde valamennyi dolgozója nevében.


Hírek, információk

Játszócsoport kedden, szerdán és csütörtökön

1/2 10 - 1/2 12 óráig


szolgáltatás díja: 600 Ft/ alkalom

Időszakos gyermekfelügyelet nyitvatarási időben, hétfőtől-péntekig, igény szerint

Szolgáltatás díja: 300 Ft/ óra+étkezés

Kedves szülők!A márciusi beiratkozás időpontja:2019.03.18-03.22-ig. Az áprilisi beiratkozás időpontja:2019.04.15-04.18-ig.A májusi beiratkozás időpontja: 2019.05.20-05.24-ig.A megadott időpontokon 9-15 óráig.

ovoda