XV/10. Százholdas Pagony Bölcsőde

Bölcsődénk Újpalotán, a Pólus Center közelében helyezkedik el, ami 140 férőhelyes, 5 gondozási egységgel rendelkezik. Minden csoportnak saját játszóudvar része van, ahol a kisgyermekek korának megfelelő játszóeszközök vannak letelepítve, nyáron a pancsolási lehetőség biztosított.

Az őszi-téli időszakban a gyermekek délelőttönként rendszeresen látogatják az intézményben kialakított só-szobákat, ami térítés ellenében délután is igénybe vehető azoknak a gyermekeknek, akik nem vesznek részt a bölcsődei ellátásban.

Lehetőség van időszakos gyermekfelügyelet igénybevételére a szülő alkalmi elfoglaltsága idejére, a meghatározott térítési díj ellenében, ahol néhány órára is, előzetes igény bejelentés alapján kérhetik gyermekük felügyeletét.

A kerületi főzőkonyháról a gyermekek életkorának, fejlettségének megfelelő étel kerül kiszállításra, továbbá igény szerint diétás étrendet is tudunk biztosítani.

Célunk a gyermekek kiegyensúlyozott fejlődésének biztosítása, a családias légkör kialakítása, valamint az egyéni igények kielégítése. Szakképzett kisgyermeknevelőink szeretettel várják Önöket és gyermekeiket.


Hírek, információk

Az egészséges életmódra nevelés része a bölcsődei életnek.

Az intézményünkbe járó gyermekek hetente több alkalommal is megfordulnak a sószobában.Emelett módot szeretnénk biztosítani arra is, hogy a bölcsődébe nem járó családok gyermekei térítési díj ellenében igénybe vehessék ezt a lehetőséget.


A szolgáltatás előre egyeztetett időpontban 12-17 óráig vehető igénybe.

Díja: 130 Ft/ nap

Időszakos gyermekfelügyelet nyitvatartási időben hétfőtől-péntekig igény szerint

Szolgáltatás díja: 300 Ft/óra+étkezés

Kedves Szülők!

A márciusi beiratkozás időpontja: 2019.03.18-03.22-ig.

Az áprilisi beiratkozás időpontja:2019.04.15-04.18-ig. A májusi beiratkozás időpontja: 2019.05.20-05.24-ig. A megadott időpontokon 9-15 óráig.

ovoda