XV/5. Mazsolapalota Bölcsőde

Bölcsődénk Újpalotán, parkos környezetben helyezkedik el, 140 férőhellyel, 5 gondozási egységre tagolva. Családbarát intézményünk fontosnak tartja a szülőkkel való jó kapcsolatot, valamint a barátságos, biztonságos környezet kialakítását minden kisgyermek számára. 

Tornaszobánk segíti a mozgásfejlődést, a só-szoba pedig a légúti betegségek csökkentését, melyet a délutáni órákban térítés ellenében is igénybe vehetnek a bölcsődei ellátásban nem részesülő gyermekek.

Különböző programokkal tesszük színesebbé a hétköznapokat, ezek mindig valamilyen aktuális ünnepet, alkalmat jelképeznek, melybe szívesen bevonjuk a szülőket is. /farsang, húsvét, gyermeknap, föld napja, Mikulás, karácsony stb./

Évközben rendszeresen van lehetőség ének-zenei és kutyás foglalkozásra.

A gyermekek életkorának, fejlettségének megfelelő étel a helyi főzőkonyhán kerül elkészítésre, ahol igény esetén diétás étrendet is tudunk biztosítani.

Célunk a gyermekek kiegyensúlyozott fejlődésének biztosítása, az egyéni igények kielégítése.

Szakképzett kisgyermeknevelőink szeretettel várják Önöket és gyermekeiket.


Hírek, információk

Az egészséges életmódra nevelés része a bölcsődei életnek.

Az intézményünkbe járó gyermekek hetente több alkalommal is megfordulnak a sószobában.


Emelett módot szeretnénk biztosítani arra is, hogy a bölcsődébe nem járó családok gyermekei térítési díj ellenében igénybe vehessék ezt a lehetőséget.


A szolgáltatás előre egyeztetett időpontban 12-17 óráig vehető igénybe.


Díja: 130 Ft/30 perc

Kedves Szülők!


A márciusi beiratkozás időpontja: 2019.03.18-03.22-ig.Az áprilisi beiratkozás időpontja:2019.04.15-04.18-ig. A májusi beiratkozás időpontja: 2019.05.20-05.24-ig. A megadott időpontokon 9-15 óráig.

ovoda