XV/12. Idevár Bölcsőde

Bölcsődénk Újpalota „szívében” 140 férőhellyel, 5 egységben működik, melyből két csoportban fogadjuk a korai fejlesztésre szoruló (SNI) gyermekeket.

Célunk és feladatunk a kisgyermekek testi-lelki fejlődésének elősegítése, kiegyensúlyozott fejlődésük biztosítása, az egyéni szükségletek kielégítése.

Szülői igényre csoportjainkban hetente egy alkalommal ének- zenei és kutyás foglalkozást kezdeményezünk a gyermekek számára.

Csoportszobáink jól felszereltek, udvarunk parkosított, letelepített, különböző mozgásfejlődést elősegítő játékokkal, nyáron pancsolási lehetőséggel.

Fontosnak tartjuk a jeles alkalmakat a gyermekekkel együtt ünnepelni, mely során zenés-bábos előadásokkal készülnek a kisgyermeknevelők. Gyermeknap alkalmából minden évben családokkal együtt töltött délutánt szervezünk sok meglepetéssel.

A gyermekek életkorának, fejlettségének megfelelő étel a helyi főzőkonyhán kerül elkészítésre, ahol igény szerint diétás étrendet is tudunk biztosítani.

Szakképzett kisgyermeknevelőink szeretettel várják Önöket és gyermekeiket.


Hírek, információk

Kedves Szülők! A márciusi beiratkozás időpontja: 2018.03.19-03.23-ig. Az áprilisi beiratkozás időpontja:2018.04.16-04.20-ig. A májusi beiratkozás időpontja: 2018.05.14-05.18-ig. A megadott időpontokon 9-15 óráig.
ovoda